Maślane rogaliki z ekologicznym dżemem truskawkowym Symbio

Maślane rogaliki z ekologicznym dżemem truskawkowym Symbio

Maślane rogaliki z ekologicznym dżemem truskawkowym Symbio

Dostałam najlepszy kulinarny komplement na świecie. :-) Babcia powiedziała, że przeniosła się w czasie, bo takie same maślane rogaliki piekła jej mama. Przez dodatek ekologicznych produktów: mąki i truskawkowego dżemu odniosłam wrażenie, że jestem jeszcze bliżej tamtych czasów. Polecam, bo są pyszne, delikatne, maślane. Rozpływają się w ustach. Przepis znalazłam dawno temu tutaj: KLIK.(U mnie rogaliki powstały z 1/2 porcji ciasta.)4 i 1/2 szklanki ekologicznej mąki pszennej typ 500 Symbio1 szklanka mleka1/2 kostk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.