Fasolowa truflowa z kiełkami pora i prosciutto

Fasolowa truflowa z kiełkami pora i prosciutto

Fasolowa truflowa z kiełkami pora i prosciutto

Fasola jest bogatym źródłem białka, witamin i minerałów, na niedobór których jesteśmy narażeni zwłaszcza jesienią i zimą.   U trzymuje w organizmie równowagę kwasowo-zasadową, wzmacnia serce, układ nerwowy i mózg, poprawia koncentrację i zapamiętywanie. Fasolowa z dodatkiem ziół i pikantnych przypraw może poprawić humor i sprawić, że temperatura otoczenia wzrośnie o kilka stopni :). Aromatyczna fasolowa truflowa będzie rewelacyjnie smakowała przygotowana z moczoną fasolą jak i z fasolą z puszki. Dodat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.