Lekka selerowa surówka z delikatną brzoskwiniową nutą, pachnącą natką z pietruszki i wyczuwalnym smakiem chrupiących prażonych migdałów to doskonały dodatek do każdego dania z udziałem mięsa. Składniki: 400g obranego selera 1 puszka brzoskwiń 75g płatków migdałowych 1 pęczek natki z pietruszki 3 łyżki majonezu 3 łyżki soku z limonki 3 łyżki śmietany 18% sól pieprz Wykonanie: 1. Obranego selera zetrzeć na tarce o małych oczkach. 2. Brzoskwinie odsączyć z zalewy i pokroić w kostkę. 3. Płatk... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.