
Przepis na : obiad
Można ją jeść na ciepło np na obiad lub na zimno podać w grubszych plastrach na talerzu na domowej imprezie czy na święta,lub cienko pokrojoną jako wędlinkę-w każdej postaci jest naprawdę pyszna. Przypieczony ser do tego mięsko i pieczareczki,do tego pięknie się prezentuje ....kto się skusi???polecam gorąco Składniki: Pieczony ser: 600 g sera żółtego gouda 3 jajka 2 łyżki majonezu Nadzienie: 400 g mięsa mielonego 250 g pieczarek 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 jajko 2 łyżki bułki tarte... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam