
Przepis na : śniadanie
Są naprawdę pycha-od octu fajnie stwardniały i mają bardzo ciekawy smak-będą idealne do żurku wielkanocnego,lub po prostu na kanapki do wędlinki oczywiście do wielkanocnego żurku to muszę ich dorobić bo już zjedzone-mniam,,, Składniki: 12 ugotowanych jajek, 2-3 małe papryczki chili 2 gałązki tymianku, 500 ml octu jabłkowego(lub 250 ml octu 10 %) 3 łyżki cukru, 2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki ziarenek gorczycy 1/2 łyżeczki ziarenek pieprzu Przygotowanie: ugotowane jajka obrać i opłukać,jajka dajemy do 2 wyparzonych słoi... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam