Meksykańskie pulpeciki z czerwoną fasolą
Meksykańskie pulpeciki z czerwoną fasolą
500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego1/2 czerwonej surowej papryki100 g czerwonej fasoli z puszki1 cebula2 ząbki czosnku100 g tartego żółtego seramały pęczek natki pietruszki1 jajko2 łyżki bułki tartej4 łyżki oleju do smażeniasól, pieprzSos pomidorowy:750 ml bulionu5 łyżek mąki tortowej1 łyżeczka papryki słodkiej1 szczypta papryki ostrej1 szczypta pieprzu4 łyżki przecieru pomidorowego250 ml śmietanki 30%Kiedy zobaczyłam składniki tego przepisu w gazetce reklamowej Biedronki, od razu wydał mi się on niezwykle... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni
Autor
mapik27
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasola, pulpeciki, czerwona fasola, fasola czerwona, tarta, sosy, mielone, papryka, zupa pomidorowa, mięso mielone, mięso, sos pomidorowy, ser żółty, bułki, pomidor, słodkie, kuchnia meksykańska, sos do jajek, smażony ser, sos do mielonego , tarta na słodko
Inne przepisy z Świat Domowej Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję