Początek był taki : kupiłam wolnowar ( nie, nie - wymieniłam punkty payback na wolnowar). W lodówce leżał kurak, podobno biegający po podwórku. Szukałam prostego przepisu, który potwierdzi, że to nie był zupełnie niemądry zakup (gar a nie kurak). I tak znalazłam przepis na kurczaka ze strony Marthy Stewart. Nie jestem miłośniczką kurzyny, nikt w moim domu nie jest. Rzadko pojawia się w moich przepisach, więc to była próba nie lada! I...... udana! Mięso było miękkie, soczyste i aromatyczne. Jedyna uwaga... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...