Pasta rybna

Pasta rybna

Pasta rybna

Przepis na : śniadanie

Czas czytania: 2 min Bardzo lubię wędzone ryby, używam ich do kanapek, sałatek, pizzy i past. Dziś chciałam zaproponować wam najprostszą i najszybszą pastę rybną. Miałam wędzoną makrelę, więc przyrządziłam pastę właśnie z makreli, ale możecie do tego użyć dowolnej ryby. Pasta świetnie smakuje na kromce żytniej bagietki z dodatkiem ogórków korniszonowych lub kiszonych. Pasty rybne nie są raczej ulubionym dodatkiem, dodatkiem, który lubiłyby dzieci, a tę chętnie spróbowały. Być może dlatego, że pasta ma bard... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, pasty, pasta, ryba, makrela, makrela wędzona, ciasto, biszkopt, chleb, ciasto drożdżowe, bułki, ogórki, pączki, drożdżowe, truskawki, sałatka, ciasto na pizze, kanapki, śniadania, sałatki, bagietka, pstrag, pizza , kolacja, dipy, boże narodzenie, owoce morza, sosy, ogórki kiszone, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.