Czas czytania: < 1 min Bagietka żytnia, pyszna z wilgotnym sprężystym miąższem. Przepis podpowiada żeby uformować 8 bagietek ale możecie zrobić 10 mniejszych lub 5 większych, pozostawiam to do waszego wyboru . Świetna bagietka na kanapki z serami lub pieczonym mięsem. Polecam ! Print Bagietka żytnia .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Prep Time 2 hours 10 minutes Cook Time 15 minutes Total Time 2 hours 25 minutes Servings 8 Author Anna Ingredients 600 g mąki p...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.