Przepis na : śniadanie
Niedawno pokazywałam Wam na moim Instagramie, jak odczarować wydawać by się mogło dość przewidywalne danie, jakim są naleśniki. Naleśniki zapiekane to coś co kocham, chociaż już chyba zawsze będą mi się kojarzyć z czasami studenckimi, gdzie jadłyśmy je z dziewczynami niemalże codziennie. Na pomysł aby przygotować naleśniki z prażonymi jabłkami, zapiec je pod maślaną kruszonką wpadłam troszkę przypadkowo, bo po prostu mamy za dużo jabłek. Danie smakuje wybornie, trochę jak szarlotka, jak najlepszy deser, pyszne śnia... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)