Niespełna półtora tygodnia temu byłam jeszcze w słonecznym Rzymie, było pięknie, siedemnaście stopni ciepła, słońce, duża ilość pysznego cappuccino, cornetto z obłędnym kremem maślanym, bardzo jajecznym, nie do podrobienia, i ogromne ilości pizzy, pizza z cukinią i parmezanem, do tego filety z anchois. Pyszności! Jeśli nie byliście jeszcze w Rzymie to musicie tam koniecznie pojechać. Nie obawiajcie się tego miasta, ja pierwszy pobyt w Rzymie spędziłam na zorganizowanym wyjeździe przez biuro pod... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)