Przepis na : obiad
JAK ZROBIĆ KROK PO KROKU RAVIOLI Z NADZIENIEM Z GROSZKU I JARMUŻU O SMAKU MIĘTOWO -KOLĘDROWYM? PODANE W SOSIE Z PALONEGO CYTRYNOWEGO MASŁA, Z JARMUŻEM, ZIOŁAMI I MIGDAŁAMI! JESTEM W KULINARNYM NIEBIE! KRÓTKA HISTORIA MIŁOSNA JAK POKOCHAŁAM GROSZEK ZIELONY! Groszek zielony u mnie w domu, był dodawany tylko do dwóch dań, do jarzynowej sałatki warzywnej, którą na pewno każdy Polak, jadł nie jeden raz w życiu i do marchewki z groszkiem. No bo, niby jak zrobić marchewkę z groszkiem, bez groszku? ;-) I od... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)