Foccacia na zakwasie. Przepyszna i puszysta foccacia na zakwasie, ma niewiarygodnie cienką chrupiącą skórkę a wnętrze pełne powietrza. Wypieki na naturalnym zakwsie charakteryzują się niesamowitym smakiem, są jedyne w swoim rodzaju. Foccacia na zakwasie jest przepyszna i bardzo często gości na naszym stole. Sposób jej przygotowania nie jest zbyt skomplikowany. Do foccaci można dodać ulubione składniki, mogą to być: tylko oliwki zielone lub czarne, bądź pomidorki czy rozmaryn. Pełna dowolność i obłędny smak! Przepi... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)