Lody brzoskwiniowe na patyku

Lody brzoskwiniowe na patyku

Lody brzoskwiniowe na patyku

Lody brzoskwiniowe z poniższego przepisu nie wymagają mieszania ani użycia maszyny , ale można je przygotować tylko w foremkach , gdyż nie są to puszyste lody, z których po zamrożeniu można formować gałki. Jako dodatek do brzoskwiń wykorzystałam twaróg naturalny z pojemnika, może to być również serek homogenizowany (najlepiej bezsmakowy). Lody mają intensywny smak brzoskwiń, nie są zbyt słodkie, a serek nadaje im zwartą, mniej wodnistą konsystencję. Z podanych proporcji można przygotować 6-7 małych foremek. Lody br... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakołyki Bereniki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję