Lody brzoskwiniowe na patyku
Lody brzoskwiniowe na patyku
Lody brzoskwiniowe z poniższego przepisu nie wymagają mieszania ani użycia maszyny , ale można je przygotować tylko w foremkach , gdyż nie są to puszyste lody, z których po zamrożeniu można formować gałki. Jako dodatek do brzoskwiń wykorzystałam twaróg naturalny z pojemnika, może to być również serek homogenizowany (najlepiej bezsmakowy). Lody mają intensywny smak brzoskwiń, nie są zbyt słodkie, a serek nadaje im zwartą, mniej wodnistą konsystencję. Z podanych proporcji można przygotować 6-7 małych foremek. Lody br... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smakołyki Bereniki
Autor
SmakolykiBereniki
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
twaróg, mus, bez pieczenia
Inne przepisy z Smakołyki Bereniki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję