
Przepis na : śniadanie
Z kilku prostych składników, zaledwie w kilka chwil można otrzymać pyszną sałatkę. Jeśli jajka zetrzemy na tarce o grubych oczkach otrzymamy smaczną pastę na kanapki. Zapewniam Was, że z chrupiącą bułeczką ta sałatka smakuje wybornie. Jeśli nie lubicie pora, można go pominąć ale zapewniam, że nadaje tej sałatce fajnego smaku. 10 jajek puszka groszku konserwowego 1/2 pora czerwona cebulka sól, pieprz mały majonez Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Groszek odcedzić. Pora i cebulkę drobno pokro... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...