
Przepis na : śniadanie
Taka pasta świetnie smakuje z różnego rodzaju mięsem lub wędlinami. Dobrze sprawdzi się na kanapki z dodatkiem świeżych warzyw. A jej przygotowanie zajmie dosłownie kilka chwil. 10 jajek na twardo 2-3 łyżki chrzanu ze słoiczka 1-2 łyżki majonezu sól pęczek szczypiorku Jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać chrzan, szczypiorek i majonez. Posolić do smaku i wymieszać. Schłodzić przez godzinę aby smaki się przegryzły. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...