Błyskawiczne do przygotowania danie, które jeszcze szybciej niż się robi, znika z talerzy! Jego przygotowanie zajmuje tyle, ile ugotowanie makaronu:) Do tego jest pyszne i zdrowe. Pesto można przygotować jedynie z samej bazylii, ale polecam tak jak w przepisie dodać również świeżą kolendrę. Dodatkowo pesto wzbogacone jest owocem awokado, które jest bogate w potas, witaminy i zdrowe tłuszcze. Nic tylko zajadać:) Na 4 porcje: 1/2 op. makaronu spaghetti Lubella 1 awokado pół pęczka/doniczki liści bazylii pół ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...