Surówka z sałaty lodowej – kopenhaska

Surówka z sałaty lodowej – kopenhaska

Surówka z sałaty lodowej – kopenhaska

Przepis na : sałatka

Prosta surówka z sałaty lodowej z cebulą, marchewką i ogórkiem konserwowym z sosem majonezowo-musztardowym i posiekanymi ziołami. Smaczna i prosta. 1 mała główka sałaty lodowej 1 mała czerwona cebula 1 większa marchewka 3 ogórki konserwowe garść suszonej żurawiny 2 łyżki majonezu 1 łyżka gęstej, kwaśnej śmietany 18% lub jogurtu naturalnego 1 łyżeczka musztardy 1-2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1-2 łyżki posiekanego szczypiorku przyprawa tzatziki sól, pieprz Kapustę pekińską dzielimy na mniejsze kawałki. Ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.