Gratka dla fanów kokosowych smaków. Rolada bez pieczenia. Z aromatyczną, pachnącą rumem i orzechami warstwą herbatnikową oraz warstwą mocno kokosową. Do masy kokosowej polecam wybrać wiórki jak najdrobniejsze lub lekko zmiksować te grubsze (ale lekko, nie na mączkę!). Całość jest szybka do przygotowania, choć wymaga odpowiednio długiego schładzania. Rolada kokosowo-herbatnikowa to fajna propozycja na świąteczne słodkości, czy zawsze wtedy kiedy najdzie Was ochota na coś pysznego. Dawno już nie jadłam czegoś ta... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...