Połączenie czekolady z bananami to zgrany duet. Dodajmy do tego jeszcze kawowy smak masy przygotowanej na bazie serków homogenizowanych, masła i mleka w proszku, a otrzymamy prawdziwą petardę. Tak, to ciasto zdecydowanie zasługuje na zainteresowanie. Jestem pewna, że gdy spróbujecie, nie będziecie żałować czasu włożonego w jego przygotowanie. Jest przepyszne! I ma rewelacyjną konsystencję <3 Polecam Ci też inne ciasto z mlekiem w proszku, serkami homogenizowanymi i kawą – cappuccino bez pieczenia Źród... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...