Danie dla fanów pikantnych smaków. Do przygotowania tej potrawy użyłam półtorej łyżki pasty curry i jak dla mnie wyszło takie na granicy – aby nieco załagodzić tę „ostrość”, podałam je z ugotowanymi brokułami i plasterkami awokado Niestety dodatki nie załapały się do zdjęcia, ale świetnie pasowały, więc bardzo Wam ten dodatek rekomenduję 1 czerwona cebula 1-2 ząbki czosnku 200-250 g czerwonej soczewicy około 750 ml bulionu (ja przygotowałam 1 l, ale nie wykorzystałam całego) 400 g polędwiczek z... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...