
Sezon na bakłażany powoli się kończy, a zatem zachęcam Was gorąco do przygotowania tego dania z ich udziałem, ta zapiekanka jest wprost przepyszna i nieskomplikowana w przygotowaniu. A jestem pewna, że przygotujecie ją ponownie następnego lata. Przygotowanie : 40 min. Pieczenie : 1godz.10 ● 1 kg soczystych pomidorów typu roma ● 2 średniej wielkości bakłażany ● 2 cebule ● 2 ząbki czosnku ● 3 gałązki tymianku ● 3 gałązki rozmarynu ● 2 duże kulki mozzarelli ● 25 g startego parmezanu ● 1 łyżk... czytaj dalej...

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...