SZPINAK Z KOZIM SEREM ZAPIEKANY W CIEŚCIE FRANCUSKIM
SZPINAK Z KOZIM SEREM ZAPIEKANY W CIEŚCIE FRANCUSKIM
Nie każdy lubi szpinak, ale w takim wydaniu naprawdę świetnie smakuje i stanowi idealną przystawkę lub przekąskę na różne okazje. Można je również podać jako lekkie danie wegetariańskie, na przykład z sałatą przyprawioną winegretem. Do jego przygotowania użyłam mrożonego rozdrobnionego szpinaku Hortex, który wystarczy tylko rozmrozić przed użyciem, i w ciągu pół godziny wasza chrupiąca przystawka z udziałem szpinaku i koziego twarożku będzie gotowa. Smacznego! Przygotowanie: 15 min. Pieczenie: 20 min. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Autor
Angie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, szpinak, przystawki, ciasto francuskie, ciasto, przekąska, ciasto francuskie, przekąski, sałata, sałatka, sałatki, jajka z farszem, lekkie sałatki, sałatka wegetariańska, smaczna sałatka, salatka z jajkiem, przekąski na ciepło
Inne przepisy z Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Dodaj komentarz