RECENZJA KSIĄŻKI FRANCUSKIEGO MISTRZA KUCHNI JOËLA ROBUCHON „TOUT ROBUCHON”
RECENZJA KSIĄŻKI FRANCUSKIEGO MISTRZA KUCHNI JOËLA ROBUCHON „TOUT ROBUCHON”
Kto z miłośników gotowania nie marzył o tym, aby jego nauczycielem był najlepszy szef kuchni na świecie? To marzenie amatorów gotowania spełni książka, która właśnie ukazała się na rynku polskim- pierwsza polska edycja autorskiego dzieła Joëla Robuchon „Tout Robuchon”, wydana przez wydawnictwo Gruszki w popiele Słynny francuski mistrz kuchni, okrzyknięty w 1976. najlepszym kucharzem we Francji, a 14 lat później uznany za najlepszego kucharza stulecia, jest również rekordzistą pod względem ilości posiada... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Autor
Angie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, przekąski, przekąska, gulasz, sosy, ryby, zupa krem, sałatki, sałatka, ciasto, przystawki, deser, desery, mięso, owoce morza, ryba, krem, do pracy, makrela, majonez, ciasto francuskie, sałatka z selerem, krem czekoladowy, ciasto z kremem, sałatka do pracy, szybki deser, szybkie ciasto, ciasto z gruszkami
Inne przepisy z Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Dodaj komentarz