CHŁODNIK Z MELONA Z PISTAJCAMI I ZIARNAMI ANYŻU

CHŁODNIK Z MELONA Z PISTAJCAMI I ZIARNAMI ANYŻU

CHŁODNIK Z MELONA Z PISTAJCAMI I ZIARNAMI ANYŻU

  Idealny na lato, orzeźwiający, lekki i oryginalny w smaku ten szybki w przygotowaniu chłodnik podałam już kilka razy swoim gościom, i wszyscy jednoznacznie uznali, że ma wprost niebiański smak. Jest naprawdę zaskakująco smaczny, można go podać na aperitif, na letnie przyjęcie. Wypróbujcie, a sami się przekonacie ! Przygotowanie : 5 min. Porcja dla 4-6 osób : ● 1 duży melon kantalupa (pomarańczowy w środku, ok. 500 g miąższu) ● 1 owczy jogurt naturalny ● 1 łyżeczka ziaren anyżu ● 2 łyżki płynnego mio... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.