To carpaccio z łososia z dodatkiem marchewki, rzodkiewki i awokado w sosie sojowym z dodatkiem sezamu stanowi elegancką i wywintną przekąskę o wyrafinowanym smaku. Gorąco polecam! Przygotowanie: 30 min. Marynowanie : 15 min. Porcja dla 4 osób : ● 600 g filetu z łososia ● 12 rzodkiewek ● 1 awokado ● 2 marchewki ● 1 cytryna ● 3 łyżki sosu sojowego ● 3 łyżki octu z białego wina ● 3 łyżki oliwy z oliwek ● 2 łyżki oleju sezamowego ● 1 ząbek czosnku ● 2 cm. korzenia imbiru ● 1 łyżka ziaren białego sezamu ● sól, ... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...