Fasolka szparagowa orzechowa

Fasolka szparagowa orzechowa

Fasolka szparagowa orzechowa

Początkowo fasolkę chciałam zrobić z sezamem, przeszukałam szafki w domu. I nic. Po chwili namysłu mój wybór padł na orzechy włoskie i to był strzał w dziesiątkę. Jeżeli macie w planach zrobić fasolkę szparagową, polecam dla odmiany zrobić ją z orzechami włoskimi. Orzechy nadają fasolce delikatnego orzechowego posmaku. Składniki: Dowolna ilość fasolki szparagowej Orzechy włoskie  ( kilka sztuk ) Masło Sól Woda Wykonanie: Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy. Z orzechów pozbywamy się łup... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję