Cielęcina duszona z musztardą i miodem
Cielęcina duszona z musztardą i miodem
Ponownie u nas na stole zagościła cielęcina. Tym razem zrobiłam ją z dodatkiem musztardy i miodu, który nadaje jej lekkiej słodyczy. W przypadku mięs duszonych warto wykorzystać szybkowar. Znacznie zmniejszy nam czas przygotowywania potrawy jak i energii. Muszę przyznać, że ja często używam tego urządzenia. A teraz zachęcam do wykorzystania przepisu. Składniki: Około 1 kg cielęciny 1 łyżeczka musztardy sarepskiej 1 łyżeczka musztardy francuskiej 1 – 2 łyżek płynnego miodu Sól Pieprz ziarnisty Woda 1 marchew 2 c... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
miód, mięso, francuskie, dania mięsne, dodatki do mięs, mięso duszone
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję