Cielęcina duszona z musztardą i miodem

Cielęcina duszona z musztardą i miodem

Cielęcina duszona z musztardą i miodem

Ponownie u nas na stole zagościła cielęcina. Tym razem zrobiłam ją z dodatkiem musztardy i miodu, który nadaje jej lekkiej słodyczy. W przypadku mięs duszonych warto wykorzystać szybkowar. Znacznie zmniejszy nam czas przygotowywania potrawy jak i energii. Muszę przyznać, że ja często używam tego urządzenia. A teraz zachęcam do wykorzystania przepisu. Składniki: Około 1 kg cielęciny 1 łyżeczka musztardy sarepskiej 1 łyżeczka musztardy francuskiej 1 – 2 łyżek płynnego miodu Sól Pieprz ziarnisty Woda 1 marchew 2 c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję