Awokado z wędzonym łososiem, papryką i koperkiem

Awokado z wędzonym łososiem, papryką i koperkiem

Awokado z wędzonym łososiem, papryką i koperkiem

Awokado daje nam wiele możliwości, więc dzisiaj z wędzonym łososiem, papryką i koperkiem z dodatkiem serka wiejskiego. Może być podane na  śniadanie czy też na przystawkę. Składniki: 1 awokado 50 gram wędzonego łososia Po kawałku papryki czerwonej, żółtej, zielonej ok. 2 gałązek koperku ½ opakowania serka wiejskiego Sól Pieprz Wykonanie: Awokado myjemy, osuszamy i kroimy na połowę. Usuwamy pestkę. Wydrążamy miąższ, tak aby nie uszkodzić skórki. Paprykę, miąższ awokado, koperek i łososia drobno kroimy. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Autor

Ewa Górska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

awokado, serek wiejski , papryka, łosoś, łosoś wędzony, śniadania, śniadanie, przystawki, sałatki, sałatka, przekąska, surówka, przekąski, awokado sałatka, przystawka z łososia , przystawka z łososiem, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, smaczna sałatka, sałatka z papryki

Inne przepisy z Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.