Wołowina i kurczak z grilla
Wołowina i kurczak z grilla
Przepis na : obiad
Sezon na grillowanie zaczęty..O czym należy pamiętać by grill był udany? z pewnością humor I pogoda jest pożądane ...I najważniejsze, to dobrze rozpalony grill. Nie spieszmy się wrzucać mięsa na grilla , gdy grill jest ciepły. Poniżej parę wskazówek jak pieczemy wołowinę I kurczaka.Udka kurczaka :potrzebują od średniej -do wysokiej teperatury grillaCzas pieczenia to 25-30 min.Wołowina:Grill musi! być bardzo dobrze rozpalony o wysokiej temperaturze.Stek ok 2-2,5 cm grubości- krwisty - 5 min &nbs... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty
Autor
SmakiEdyty
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, pieczenie, udka z kurczaka, grill, udka , mięso, kurczak grillowany, ziemniaki, sałatki, ziemniak, sałatka, wołowina, czosnkowy, polewa, obiad, przekąski, papryka, kurczak pieczony, pieczone udka, kurczak z papryką , kurczak na parze, salatki do grilla, sałatka na grilla, uda z kurczaka, mięsa pieczone, stek z grilla, stek wołowy, sałatka z kurczakiem, smaczna sałatka, smaczna sałatka
Inne przepisy z Smaki Edyty
Dodaj komentarz