Pieczarki faszerowane mięsem
Pieczarki faszerowane mięsem
Pieczarki faszerowane mięsem to kolejne danie idealne na imprezy. Przygotowane wcześniej, wystarczy w odpowiedniej chwili włożyć do piekarnika na pół godziny. Podane z ryżem stanowią pyszne danie obiadowe :) Składniki: 12 dużych pieczarek 1 mała cukinia 1 mały pomidor 1 mała cebula 2 ząbki czosnku oliwa pół płaskiej łyżeczki lubczyku pół czubatej łyżeczki majeranku pół czubatej łyżeczki słodkiej papryki szczypta chili sól pieprz 100 g mielonej karkówki Wykonanie: Z umytych pieczarek wycinamy ogonki. Do naczynia ż... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu
Autor
Agade
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, cukinia, mięso, papryka, mielone, impreza, dania obiadowe, karkówka, ryż, warzywa na patelnie, mielone pieczarki, pieczarki z ryżem, karkówka w cebuli, mięsa pieczone, ryż z warzywami, cukinia faszerowana, mięso mielone, mielone z warzywami, papryka faszerowana, pieczeń z mięsa mielonego, pieczona karkówka, karkówka pieczona, pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Smak mojego domu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję