Kurki już się kończą ale jeszcze można je dostać więc rzutem na taśmę publikuję przepis na aromatyczną zupę z kurkami, kukurydzą i boczkiem. Z dodatkiem śmietany i dużej ilości koperku. Bardzo udane połączenie smaków, pożywny i rozgrzewający obiad. 0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...