Galaretka z białego wina z jeżynami i jadalnymi kwiatami. Biała galaretka z posmakiem mięty i syropu klonowego. Wszystko razem cudownie smakuje i bawi oko. Dość łatwe z wykonaniu. Galaretka z białego wina : białe wino półsłodkie 165 ml woda 85 ml cukier puder 4,5 łyżki żelatyna 2 łyżeczki + 2 łyżki wody Galaretka jogurtowo-miętowa : jogurt naturalny 165 ml śmietana 18 % 3,5 łyżki mleko 5 łyżek + 30 listków mięty sok z cytryny 1 łyżka syrop klonowy 3-4 łyżki żelatyna 2 łyżeczki + 2 łyżki wody jeżyny 150 g jadal... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...