Pomidorowa mocno jarzynowa ze ślimaczkami

Pomidorowa mocno jarzynowa ze ślimaczkami

Pomidorowa mocno jarzynowa ze ślimaczkami

A co powiecie na pomidorową z podsmażonymi warzywami i ziołowymi bułeczkami do zagryzania ? Ja powiem, że było przepysznie :) ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

warzywa, zupa, zupa pomidorowa, zupa jarzynowa

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kama, 1 lutego 2013 12:01:23

Uwielbiam pomidorową z lubczykiem! Wspaniała!

Iza Kulińska, 1 lutego 2013 12:06:51

ja lubię lubczyk i dodaję go do wielu dań

Justyna Bąk, 1 lutego 2013 15:56:43

bułeczki wyglądają obłędnie:)

Kasia, 1 lutego 2013 17:06:32

Ja lubczyk też dodaję do wielu dań, a odkąd zrezygnowałam z używania vegety, to dodaję ziółko do każdej zupy. ;) Ale bym zjadła taką pomidorową! Tak apetycznie wgląda, że aż mnie w żołądku zassało ja jej widok...! :D Właśnie przyszłam głodna z pracy... :(

pollyzeczki, 1 lutego 2013 17:07:45

napiszę króciótko :pycha i tez chcem :)

Iza Kulińska, 1 lutego 2013 19:41:40

za daleko, Kasiu, nie doleci :) musisz sobie sama coś ugotować :)

Iza Kulińska, 1 lutego 2013 19:42:09

a proszę bardzo :)

Iza Kulińska, 1 lutego 2013 19:42:32

Justynko, a zupa nie ??? :)

Antenka, 1 lutego 2013 19:52:26

kusisz tą zupką!:) uwielbiam pomidorówkę, ale takiej jeszcze nie jadłam:) muszę wykorzystać twój przepis, podobaja mi się te podsmażone jarzynki:)

Mona, 1 lutego 2013 20:50:32

Ja kocham wszystkie zupy , a podstawą dobrej zupy jest wlaśnie dobry domowy wywar :) o czym ty wiesz ..nie rozumiem istnienia wciąz w kuchni kostek rosołowych lub sztucznej vegety ?Twój zestaw jest piękny i smaczny , dzięki za inspirację ..Pozdrawiam

Iza Kulińska, 1 lutego 2013 21:08:59

Antenka, podsmażenie warzyw wydobywa z nich słodycz i więcej smaku :)

Iza Kulińska, 1 lutego 2013 21:10:31

Mona, nie wszyscy umieją czy mają czas zrobić sobie wywar - kostki też są dla ludzi, ale ważne jest żeby były ostatecznością i żeby ich nie nadużywać. No i nigdy jednak nie dadzą zupie takie dobrego smaku jak porządny bulion domowy . . .