A co powiecie na pomidorową z podsmażonymi warzywami i ziołowymi bułeczkami do zagryzania ? Ja powiem, że było przepysznie :) ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Ja lubczyk też dodaję do wielu dań, a odkąd zrezygnowałam z używania vegety, to dodaję ziółko do każdej zupy. ;) Ale bym zjadła taką pomidorową! Tak apetycznie wgląda, że aż mnie w żołądku zassało ja jej widok...! :D Właśnie przyszłam głodna z pracy... :(
za daleko, Kasiu, nie doleci :) musisz sobie sama coś ugotować :)
kusisz tą zupką!:) uwielbiam pomidorówkę, ale takiej jeszcze nie jadłam:) muszę wykorzystać twój przepis, podobaja mi się te podsmażone jarzynki:)
Ja kocham wszystkie zupy , a podstawą dobrej zupy jest wlaśnie dobry domowy wywar :) o czym ty wiesz ..nie rozumiem istnienia wciąz w kuchni kostek rosołowych lub sztucznej vegety ?Twój zestaw jest piękny i smaczny , dzięki za inspirację ..Pozdrawiam
Antenka, podsmażenie warzyw wydobywa z nich słodycz i więcej smaku :)
Mona, nie wszyscy umieją czy mają czas zrobić sobie wywar - kostki też są dla ludzi, ale ważne jest żeby były ostatecznością i żeby ich nie nadużywać. No i nigdy jednak nie dadzą zupie takie dobrego smaku jak porządny bulion domowy . . .