Do chleba. Klops wieprzowy z cydrem i leśną nutą

Do chleba. Klops wieprzowy z cydrem i leśną nutą

Do chleba. Klops wieprzowy z cydrem i leśną nutą

No to klops ! Ale za to jaki - z wieprzowiny, doprawiony grzybami, rozmarynem, cebulą i cydrem. Jako dodatek do kanapek jest naprawdę świetny. Taka pieczeń sprawdzi się także na gorąco - wystarczy podgrzać, ukroić grubsze plastry i zrobić jakiś prosty sos a na pewno będzie pysznie.Ze zmielonej wieprzowiny można zrobić też domową mielonkę albo łopatkę prasowaną - są dużo smaczniejsze niż kupne wędliny.  ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

klopsy, cydr, chleb, pieczenie, wieprzowina, kanapka, sosy, cebula, kanapki, grzyby, rozmaryn, pyszne sosy, sos z grzybów

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.