Bardzo szybkie w wykonaniu, smaczne a do tego zdrowe, kruche ciasteczka orzechowe. Dla mnie strzał w dziesiątkę :D przepis znalazłam na istagramie na be_fit_with_ania_and_michal Składniki: 2 łyżki masła orzechowego 3 łyżki miodu 3 łyżki mąki ryżowej ½ łyżeczki proszku do pieczenia 30g wiórków kokosowych 30g posiekanych orzechów ziemnych 50g posiekanych daktyli suszonych Wykonanie: do miski wkładamy wszystkie składniki czyli masło orzechowe, miód, mąkę ryżową, proszek do pieczenia, wiórk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...