"Ostatnimi czasy mam wielką ochotę na podjadanie pomiędzy posiłkami, mówię, że mam ochotę, a nie, że to robię, choć przyznam się, czasami się zdarza. W takich sytuacjach lubię wiedzieć co jem. Gdy mam ochotę na słone przekąski, często chodzi za mną smak Natchos. A wyobraźcie sobie ich domowy smak! Taak! Jest jeszcze smaczniejszy. Może macie ochotę przygotować je sobie sami?"Składniki:200 g mąki pszennej200 g maki kukurydzianej80 g masła1,5 łyżeczki soli1/2 łyżeczka ostrej paprykiłyżeczka słodkiej papryki1/2 łyżeczki zió... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...