Wiosenne faszerowane jajka Dziś mam dla Was przepis na wiosenne faszerowane jajka . Kolorowe, pyszne i proste w przygotowaniu. Idealne na wielkanocne śniadanie lub imprezową przekąskę. Kto się skusi na tak przygotowane faszerowane jajka ? Składniki: 5 jajek 1 pełna łyżka majonezu 1-1,5 łyżki śmietany 18% lub naturalnego jogurtu 0,5 łyżeczki granulowanego czosnku 1/3 łyżeczki słodkiej czerwonej papryki sól i świeżo mielony czarny pieprz do smaku 2 duże rzodkiewki około 3 łyżki posiekanego drobnego szc... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...