Jajka w wiosennym sosie

Jajka w wiosennym sosie

Jajka w wiosennym sosie

Jajka w wiosennym sosie Dziś mam dla Was kolejny pyszny przepis na wielkanocny stół. Jajka w wiosenny sosie z dodatkiem chrzanu. Bardzo proste w przygotowaniu i pyszne. Idealne na świąteczne śniadanie. Polecam. Jak przygotować jajka w wiosennym sosie? Składniki: 5 jajek 1 mały pęczek rzodkiewki pół średniego zielonego ogórka 1-2 łyżki posiekanego szczypiorku 2 pełne łyżeczki tartego chrzanu 5 łyżek kukurydzy 2 pełne łyżki majonezu 5 łyżek naturalnego jogurtu sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka gotuj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.