Jajka w sosie z marynowanymi podgrzybkami Dziś mam dla Was kolejną świąteczną inspiracje. Jajka w sosie z marynowanymi grzybami . Minimalna ilość składników, wyrazisty smak, ekspresowe przygotowanie. Idealne na wielkanocny stół. Jak zrobić jajka w sosie z marynowanymi grzybami? Składniki: 4 jajka 3 łyżki majonezu 3 łyżki naturalnego jogurtu około 120-130 g marynowanych podgrzybków 2 większe ogórki 2 pełne łyżki posiekanego szczypiorku sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obi... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...