Przepis na : obiad
Dziś mam dla Was nie tylko pyszny przepis, ale też krótką recenzję świetnego termosu na jedzenie Zojirushi . Recenzję, która miała ukazać się już dawno temu, zimą. Niestety przeciwności losu sprawiły, że publikuję ją dopiero dziś. Przygoda z tym termosem zaczęła się zimą. Minusowe temperatury, szczyt góry, śnieg w około a w środku termosu pyszna, gorąca zupa i kurczak Ten termos od razu skradł moje serce. I nie tylko moje Cała rodzina go uwielbia, a mąż często zabiera go ze sobą w trasę. W końcu nie ma jak... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...