BISZKOPT CZEKOLADOWY DO TORTU

BISZKOPT CZEKOLADOWY DO TORTU

BISZKOPT CZEKOLADOWY DO TORTU

Biszkopt czekoladowy to klasyczny kakaowy biszkopt z olejem. Dodatek oleju sprawia, że biszkopt jest bardziej wilgotny i zwarty od biszkoptu bez tego dodatku. Wcześniej podałam Wam przepis na biszkopt kakaowy z wodą, który ogromnie przypadł Wam do gustu. Jestem pewna, że ten biszkopt do tortu również polubicie :). Jaka jest różnica między biszkoptem czekoladowym z olejem a tym z wodą? Wg mnie bardzo mała. Ktoś kto nigdy jeszcze nie robił takiego biszkoptu może nie wyczuć różnicy. Dla mnie biszkopt kakaowy z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki Pomysł

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję