Biscotti – włoskie ciasteczka herbaciane
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Biscotti – włoskie ciasteczka herbaciane
Biscotti to włoskie ciasteczka dwukrotnie pieczone, dzięki czemu są niezwykle kruche i chrupiące. Można do nich dodać migdały lub inne bakalie, a bez dodatków świetnie komponują się ze świeżo zaparzoną herbatą. Obejrzyj także film do tego przepisu na moim kanale na Youtube Składniki: 60g roztopionego masła 60g cukru 1 jajko 110g mąki łyżeczka cukru waniliowego 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 1 białko Wykonanie: Do mąki dodaj proszek do pieczenia i szczyptę soli, wymieszaj. Do miski wlej roztopione ...
Czytaj dalej na blogu Słodki BlogWarto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Autor
Słodki Blog
Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasteczka, tort, deser, torty, desery, ciastka , bez pieczenia, kruche ciasteczka, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche
Inne przepisy z Słodki Blog
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję