Przepis na : obiad
Przepis ten jest odkryciem ostatnich kilku miesięcy. Gdyby nie Bożena i Piotrek, którzy mnie tą zupą poczęstowali, pewnie nigdy bym sama nie spróbowała tego cudeńka ugotować Wielkie im dzięki za ten przepis!!! Jakoś zawsze byłam sceptycznie nastawiona do dyni. Nie wiem dlaczego. A teraz stała się ona jednym z moich ulubionych owoców - gdyż warzywem to ona chyba nie jest Zupa jest gęsta, aksamitna a do tego chrupiące grzanki czosnkowe dopełniają ideału całości. Jest bardzo sycąca i idealna na ponure jesienno zimow... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...