GRZYBOWE NADZIENIE DO PIEROGÓW
GRZYBOWE NADZIENIE DO PIEROGÓW
Grzybowe nadzienie nadające się idealnie do pierogów („zwykłych” i pieczonych), zapiekanek czy bułeczek Składniki (na ok 20-25 pierogów): 15g suszonych grzybów 220g pieczarek 110g boczniaków 110g cebuli 25g masła pieprz sól woda zalej suszone grzyby woda i odstaw na pół godziny, żeby nasiąkły posiekaj drobno cebulę i zeszklij na maśle ze szczyptą soli posiekaj drobno wszystkie grzyby i dodaj do cebuli smaż na średnim ogniu, często mieszając, aż wyparuje cały płyn i zaczną się rumienić dodaj wodę z ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SandraFrej.com
Autor
SandraFrej.com
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, grzyby, zapiekanka, zapiekanki, pieczarki
Inne przepisy z SandraFrej.com
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję