Biszkopt rzucany idealny

Biszkopt rzucany idealny

Biszkopt rzucany idealny

Mam dla Was przepis na biszkopt idealny!  Jest to jeden z najlepszych biszkoptów, które jadłam. Receptura jest banalna, na każde dodane jajko dodajemy odpowiednią ilość mąki i cukru. Uwaga biszkopt jest bez proszku do pieczenia. Rośnie tylko dzięki dobremu ubiciu białek. Wiele razy patrzyłam na ten autorski przepis Pani J. Bobbe, który krąży po blogach. Jakoś tak nie mogłam się do niego przekonać, no bo jak to biszkopt- bez proszku do pieczenia?! i jeszcze potem mam go rzucić o podłogę? To chyba jakieś żarty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rusty Fork

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję