Kurczak gotowany, smażony w panierce.

Kurczak gotowany, smażony w panierce.

Kurczak gotowany, smażony w panierce.

Przepis na : obiad

     Czasami gdy nie mamy już pomysłu co można zrobić z mięskiem z rosołu, warto wypróbować ten sposób. Kurczak wychodzi obłędny, najlepiej do panierowania nadają się udka, więc czasami przygotowuję rosół z ćwiartek z kurczaka, by później usmażyć je i podać do drugiego dania. Panierka usmażona na złoto jest chrupiąca, a natomiast mięsko soczyste, mięciusie, samo odchodzi od kości i rozpływa się w ustach. Pycha!!! Składniki na kurczaka gotowanego, smażonego w panierce 4 ugotowane w rosole, wystudzone... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Autor

Agnieszka Gąsior

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, kurczak, rosół, papryka, bułki, udka , kurczak z papryką , gotowany kurczak, drugie danie, mięso na obiad, mięso, wielkanoc, boże narodzenie, impreza, obiad, udka z kurczaka, tarta na słodko, chrupiący kurczak, dania z kurczakiem, pomysł na obiad, potrawy z kurczaka, dania bez mięsa

Inne przepisy z Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.