Rurki nadziewane mięsem

Rurki nadziewane mięsem

Rurki nadziewane mięsem

Tak dawno nie robiłam Cannelloni z mięskiem, posypane parmezanem.Wykorzystałam okazję kiedy przechodziłam w sklepie i moje oczy spoczęły na makaronie. Dziś raczę się tym prostym pysznym daniem . Składniki Forma do pieczenia 38x14x6 jest idealna do  zapiekania Cannelloni jak by była robiona na wymiar.Zakupiona na Klos-Pol   zachęcam na strona sklepu. cannelloni  mięsko wołowe 250 g mięsko wieprzowe 250 g jajko sól,pieprz ziołowy, papryka czerwona ostra mielona do smaku bułka tarta 3 łyżki woda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Autor

Joanna GralikJoanna Gralik

Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, cannelloni, bułki, mielone, skrzydełka, zupa pomidorowa, makarony, makaron, seler, sosy, papryka, dania z makaronem, zapiekanka makaronowa, sos pomidorowy, jajka nadziewane, sos do makaronu, makaron z serem

Inne przepisy z Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.