
Przepis na : kolacja
Boczek, jajka, ziemniaki, ogórki kwaszone, chrzan – składniki, które idealnie określają polską kuchnię, są też podstawą sałatki wiedeńskiej. Zaskocz swoich gości! Podczas tegorocznych Świąt Wielkanocnych podaj sałatkę, która będzie ucztą dla podniebienia. Zainspiruj się smakami Austrii i przygotuj aromatyczną sałatkę wiedeńską! Wiedeń zachwyca nie tylko architekturą, ale także kulinarnymi doznaniami! By móc ich doświadczyć, nie trzeba wybierać się w podróż. W prosty sposób przeniesiesz nieco tamtejszych smaków ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...