Bezmięsne burgery z fasolką i pieczarkami
Bezmięsne burgery z fasolką i pieczarkami
Ten przepis bardzo lubię, ponieważ zawiera stosunkowo niewielką ilość składników, a burgery wychodzą bardzo delikatne i aromatyczne, stanowiąc przy tym sycący obiad. Można podać je osobno na przykład do ryżu czy ziemniaków, można też włożyć w przekrojoną pełnoziarnistą bułkę z dodatkiem warzyw i chyba w takiej formie są najbardziej atrakcyjne. Wybierając fasolkę sięgnęłam po odmianę kidney, której różowy kolor idealnie sprawdza się w burgerach sprytnie udając mięsny składnik. Składniki: 2 puszki fasoli kidney (oko... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański
Autor
Kamila Kwietnicka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wegańskie, mielone, bułki, grzyby, fasolka, fasola, rukola, awokado, ryż, ziemniaki, sałata, szpinak, pieczarki, obiad, warzywa na patelnie, mielone pieczarki, ziemniaki na obiad, ryż z warzywami, zdrowe obiady, mielone z warzywami, pieczarki z ryżem, pieczarki do obiadu, ryż smażony
Inne przepisy z Roślinna - blog wegański
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję